slogan7-al

6 - 9 dhjetor 2016, Tirane “Trajnim mbi planifikimin familjar per ofruesit e sherbimit paresor shendetesor – Trajnimi i Trajnereve”

Titulli i aktivitetit: 6 - 9 dhjetor 2016, Tirane “Trajnim  mbi planifikimin familjar per ofruesit e sherbimit paresor shendetesor – Trajnimi i Trajnereve”

Data e zhvillimit: 6 - 9 dhjetor 2016

Vendi i organizimit: Tirane

Organizatori/ofruesi: Qëndra Shqiptare për Popullsine dhe Zhvillimin

Kontakte: Tel: 0689023259 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje , obsteter gjinekolog Infermier, Menaxher/Drejtor, Farmacist

Kreditet : 23

Nr i Dosjes : 1652