slogan7-al

20, 27 tetor 3, 10, 17 nentor dhe 1, 8 dhjetor 2016 “Edukimi në vazhdim Qëndra Shëndetësore nr 3 Vlore”

Titulli i aktivitetit: 20, 27 tetor 3, 10, 17 nentor dhe 1, 8 dhjetor 2016 “Edukimi në vazhdim Qëndra Shëndetësore nr 3 Vlore” 

Data e zhvillimit: 20, 27 tetor 3, 10, 17 nentor dhe 1, 8 dhjetor 2016

Vendi i organizimit: Qëndra Shëndetësore nr 3 Vlore

Organizatori/ofruesi: Qëndra Shëndetësore nr 3 Vlore

Kontakte: Tel: 0692349934 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier

Kreditet : 14