slogan7-al

2 dhe 9 nentor 2016 Tirane , 3 nentor Vlore, 8 nentor Fier, 10 nentor Elbasan “Trajnimi mjekut te pergjithshem dhe mjekut te familjes për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus.”

Titulli i aktivitetit: 2 dhe 9 nentor 2016 Tirane , 3 nentor Vlore, 8 nentor Fier, 10 nentor Elbasan “Trajnimi mjekut te pergjithshem dhe mjekut te familjes për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus.”

Data e zhvillimit: 2 dhe 9 nentor 2016 Tirane , 3 nentor Vlore, 8 nentor Fier, 10 nentor Elbasan

Vendi i organizimit: QSUT Tirane, Hotel Pavaresia, Poliklinika Specialiteteve Fier, Poliklinika Specialiteteve Elbasan

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Diabetit në Shqipëri

Kontakte: Tel: 0692051742 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Shëndet publik

Kreditet : 5