slogan7-al

18 dhe 19 nentor 2016 Tiranë / Konference “Konferenca e 22 Kombetare Dentare” .

Titulli i aktivitetit: 18 dhe 19 nentor 2016 Tiranë / Konference “Konferenca e 22 Kombetare Dentare” .

Në Proces Data e zhvillimit: 18 dhe 19 nentor 2016

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi: Shoqata Dentare Shqiptare

Kontakte: Tel: 0696878349 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek i pergjithshem, Stomatologë

Kreditet : 12

Nr i Dosjes: