slogan7-al

7 - 8 nentor 2016 Durres: “Trajnim. / Zbatimi i Protokolleve kombetare per kujdesin antenatal dhe postnatal”

Titulli i aktivitetit: 7 - 8 nentor 2016 Durres: “Trajnim. / Zbatimi i Protokolleve kombetare per kujdesin antenatal dhe postnatal”.

Data e zhvillimit: 28 - 29 shtator 2016

Vendi i organizimit: Hotel Arvi Durres

Organizatori/ofruesi: DRSH Durres

Kontakte: Tel: 0682540809 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek , Infermier,

Kreditet :  12

Nr i Dosjes : 1598