slogan7-al

30 shtator 2016 Tiranë/Konference “Perdorimi Racional i Antibiotikeve” .

Titulli i aktivitetit: 30 shtator 2016 Tiranë/Konference “Perdorimi Racional i Antibiotikeve” . 

Data e zhvillimit: 30 shtator 2016

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekesise dhe Ministria e Shendetesise

Kontakte: Tel: 0672067408 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Dentist, Farmacist

Kreditet : 4

Nr i Dosjes: 1633