slogan7-al

29 - 30 shtator 2016 , Tiranë/. “Edukimi Terapeutik i Pacientit (ETP) ne ambjentet spitalore dhe ne poliklinika”

Titulli i aktivitetit: 29 - 30 shtator 2016 , Tiranë/. “Edukimi Terapeutik i Pacientit (ETP) ne ambjentet spitalore dhe ne poliklinika” 

Data e zhvillimit: 29 - 30 shtator 2016

Vendi i organizimit: ISSAT Tiranë

Organizatori/ofruesi: ISSAT

Kontakte: Tel: 0694028922 / 0 42260 035 Adresa: Rr. "Kavajës" , Nd.128, H.10 Tiranë E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke, Kryeinfermiere, Infermierë, Farmaciste, psikologe, dietologe, ergoterapeute, sociologe. Stafi Institucioneve te Kujdesit Shendetesor Studente te nivelit MA te Fakultetit te Mjekesise dhe Infermierise

Kreditet : 6

Nr i Dosjes: 1615