slogan7-al

22 shtator – 16 dhjetor 2016 Tiranë/ Trajnim “Kursi baze i Ekografise ne Obsentrike Gjinekollogji”

Titulli i aktivitetit: 22 shtator – 16 dhjetor 2016 Tiranë/ Trajnim “Kursi baze i Ekografise ne Obsentrike Gjinekollogji”

Data e zhvillimit: 22 shtator – 16 dhjetor 2016

Vendi i organizimit: Qëndra Shëndetësore ABC 

Organizatori/ofruesi: Qëndra Shëndëtësore ABC

Kontakte: Tel: 042234105 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe te pergjithshem

Kreditet : 60

Nr i dosjes: 1613