slogan7-al

8 shtator 2016 ,Leksion “Trajnim mbi kujdesin kombetar te traumes per mjeket dhe infermieret“.

Titulli i aktivitetit: 8 shtator 2016 ,Leksion “Trajnim mbi kujdesin kombetar te traumes per mjeket dhe infermieret“. 

Data e zhvillimit: 8 shtator 2016

Vendi i organizimit: SUT Tirane dhe Qendrat Rajonale te Telemjekesise

Organizatori/ofruesi: IVeH

Kontakte: Tel: 0672103672 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek neurokirurg, reanimator, radiolog, Infermier

Kreditet : 1 kredit per secilin prej 12 leksioneve

Nr i dosjes : 1599