30 dhe 31 korrik si dhe 6, 7, dhe 13 gusht 2016 Korce /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore.

Titulli i aktivitetit: 30 dhe 31 korrik si dhe 6, 7, dhe 13 gusht 2016 Korce /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore.

Data e zhvillimit: 30 dhe 31 korrik si dhe 6, 7, dhe 13 gusht 2016

Vendi i organizimit: Korce

Organizatori/ofruesi: Qëndra Vullnetare e Emergjencave Civile

Kontakte: Tel: 355 67 60 90 345 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier, mami ,dentist, farmacist, psikologe

Kreditet : 30

Nr i Dosjes: 1075