slogan7-al

1 - 9 shtator dhe 12 – 20 shtator 2016 Durres: “Trajnim. / Zbatimi i udherrefyesve dhe PPK te kujdesit antenatal , postnatal, mirrerritjes dhe zhvillimit, degjimit shikimit te femijes ne shtepi dhe vizitave te kontrollit ne shtepi”.

Titulli i aktivitetit: 1 - 9 shtator dhe 12 – 20 shtator 2016 Durres: “Trajnim. / Zbatimi i udherrefyesve dhe PPK te kujdesit antenatal , postnatal, mirrerritjes dhe zhvillimit, degjimit shikimit te femijes ne shtepi dhe vizitave te kontrollit ne shtepi”.

Data e zhvillimit: 1 - 9 shtator dhe 12 – 20 shtator 2016

Vendi i organizimit: Hotel Arvi Durres

Organizatori/ofruesi: DRSH Durres

Kontakte: tel: 0682540809 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek , Infermier,

Kreditet : 42

Nr i Dosjes : 1531