slogan7-al

24 Qershor 2016 Sarande / Konference “Alkooli dhe demet psiko-psikologjike, sjellore dhe lezionet sociale”

Titulli i aktivitetit: 24 Qershor 2016 Sarande / Konference “Alkooli dhe demet psiko-psikologjike, sjellore dhe lezionet sociale”

Data e zhvillimit: 24 Qershor 2016

Vendi i organizimit: DSHP Sarande

Organizatori/ofruesi: Drejtoria e Shendetit Publik ne bashkepunim me Shtepine Kuruese te Alkoolit

Kontakte: Tel: 0673792164 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, Infermier, Punonjes Social, Psikologe

Kreditet : 9

Nr i Dosjes: 1571