slogan7-al

23-24-25 qershor 2016 QSH Otllak, Berat dhe 30 qershor dhe 01-02 korrik 2016 QSH Corovode, SkraparTrajnim “Perditesim i njohurive mbi kujdesin prenatal dhe postnatal”.

Titulli i aktivitetit: 23-24-25 qershor 2016  QSH Otllak, Berat dhe 30 qershor dhe 01-02 korrik 2016  QSH Corovode, SkraparTrajnim “Perditesim i njohurive mbi kujdesin prenatal dhe postnatal”.

Data e zhvillimit:23-24-25 qershor 2016  QSH Otllak, Berat dhe 30 qershor dhe 01-02 korrik 2016  QSH Corovode, Skrapar

Vendi i organizimit:QSH Otllak, BeratQsh Corovode Skrapar

Organizatori/ofruesi: Akademia Shqiptare e Mjekeve te Familjes (ASHMF)

Kontakte: Tel: 0697721975 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek dhe infermier te sherbimit paresor

Kreditet :  16

Nr i Dosjes : 1481