slogan7-al

20 korrik 2016, “Trajnim online mbi planifikimin familjar Moduli 1, Moduli 2, Moduli 3”

Titulli i aktivitetit: 20 korrik 2016, “Trajnim online mbi planifikimin familjar Moduli 1, Moduli 2, Moduli 3”

Data e zhvillimit: 20 korrik 2016

Vendi i organizimit: Platforma online http://www.vic.eeirh.org/login/index.php

Organizatori/ofruesi: Qëndra Shqiptare për Popullsine dhe Zhvillimin

Kontakte: Tel: 042251475 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe i pergjithshem Infermier

Kreditet : 27. Cdo modul ka 9 kredite

Nr i Dosjes :