slogan7-al

11 qershor 2016 Shkoder: “Roli Infermieror ne sfidat e zhvillimit te Nenonatologjise Shqiptare”.

Titulli i aktivitetit: 11 qershor 2016 Shkoder: “Roli Infermieror ne sfidat e zhvillimit te Nenonatologjise Shqiptare”.

Data e zhvillimit: 11 qershor 2016

Vendi i organizimit: Shkoder

Organizatori/ofruesi: Klinika e Neonatologjise Spitali Rajonal Shkoder

Kontakte: Tel: 0684068509 Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek pediater dhe familje, infermier

Kreditet : 6

Nr Dosjes :