9 qershor – 30 nentor 2016 Leksion “Menaxhimi dhe stilet e drejtimit ne shendetesi” .

Titulli i aktivitetit: 9 qershor – 30 nentor 2016 Leksion “Menaxhimi dhe stilet e drejtimit ne shendetesi” .

Data e zhvillimit: 9 qershor – 30 nentor 2016

Vendi i organizimit: Online

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Shendetit Publik dhe Universiteti i Mjekesise Tirane

Kontakte: Tel: 0692040141 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Menaxher/Drejtor, Dentist, Farmacist

Kreditet :  9

Nr i Dosjes :