slogan7-al

9 qershor 2016 Tirane “Konferenca e V te Mikrobiologjise klinike: Trendi i Diagnozes Mikrobiologjike. Apikimi i teknikave te reja te bazuara ne ato klasike” .

Titulli i aktivitetit: 9 qershor 2016 Tirane “Konferenca e V te Mikrobiologjise klinike: Trendi i Diagnozes Mikrobiologjike. Apikimi i teknikave te reja te bazuara ne ato klasike” .

Data e zhvillimit: 9 qershor 2016

Vendi i organizimit: Fakulteti i Stomatologjise

Organizatori/ofruesi: ISHP

Kontakte: Tel: 0673969842 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek mikrobiolog dhe infeksionist, Infermier, Teknike te laboratoreve

Kreditet : 5

Nr i Dosjes : 1553