slogan7-al

3 – 4 qershor 2016 Durres: “Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe sigurisë në kujdesin shëndetësor parësor”.

Titulli i aktivitetit: 3 – 4 qershor 2016 Durres: “Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe sigurisë në kujdesin shëndetësor parësor”. 

Data e zhvillimit: 3 – 4 qershor 2016

Vendi i organizimit: Spitali Rajonal Durres, Telemjekesia

Organizatori/ofruesi: Qendra Shendetesore nr 4 Durres

Kontakte: tel: 0692415337 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek i përgjithshëm, Infermier, Menaxher/drejtor, Dentist, Farmacist

Kreditet : 11

Nr i Dosjes : 1550