slogan7-al

27 maj 2016 Tiranë “Trajnim per Trajneret ne Fushen e Shendetesise : Zvoglimi i dhunes karshi grave dhe vajzave LBT ” .

Titulli i aktivitetit: 27 maj 2016 Tiranë “Trajnim per Trajneret ne Fushen e Shendetesise : Zvoglimi i dhunes karshi grave dhe vajzave LBT  ” . 

Data e zhvillimit: 27 maj 2016

Vendi i organizimit: Hotel Grand Tirane

Organizatori/ofruesi: Aleanca Kunder Diskriminimit LGBT

Kontakte: Tel: 0692355774 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, Infermier

Kreditet :4

Nr i Dosjes : 1546