slogan7-al

7, 8, 14, 15 maj 2016 Peshkopi, Lushnje . “Trajnim i Drejtoreve te QSHve ne ceshtje te Menaxhimit Shendetsor”

Titulli i aktivitetit: 7, 8, 14, 15 maj 2016 Peshkopi, Lushnje . “Trajnim i Drejtoreve te QSHve ne ceshtje te Menaxhimit Shendetsor”

Data e zhvillimit: 7, 8, 14, 15 maj 2016

Vendi i organizimit: Hotel Veri Peshkopi , Hotel Blerimi Lushnje

Organizatori/ofruesi: Qëndra Shqiptare për Kërkim dhe Edukim Shëndetsor

Kontakte: Tel: 0694059156 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek Manaxher Drejtor

Kreditet : 24

Nr i Dosjes :  1438