slogan7-al

6 maj 2016 Shkoder, 20 maj 2016 Lushnje “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”.

Titulli i aktivitetit: 6 maj 2016 Shkoder, 20 maj 2016 Lushnje “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”.

Data e zhvillimit: 6 maj 2016 Shkoder, 20 maj 2016 Lushnje

Vendi i organizimit: Hotel Colosseo Shkoder, Hotel Blerimi Lushnje

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Diabetit në Shqipëri

Kontakte: Tel: 044804342 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacist

Kreditet : 3

Nr. i Dosjes : 1346