slogan7-al

16, 17; 18; 19 , 20; 24, 25, 26, 27; 31 maj dhe 2 e 3 qershor 2016 “Fluorizimi si njepraktike parandaluese profesionale ne Sherbimin Stomatologjik Publik”.

Titulli i aktivitetit: 16, 17; 18; 19 , 20; 24, 25, 26, 27; 31 maj dhe 2 e 3 qershor 2016 “Fluorizimi si njepraktike parandaluese profesionale ne Sherbimin Stomatologjik Publik”. 

Data e zhvillimit: 16, 17; 18; 19 , 20; 24, 25, 26, 27 ; 31 maj dhe 2 e 3 qershor 2016

Vendi i organizimit: ASHR Tirane

Organizatori/ofruesi: Shërbimi Stomatologjik Publik – Autoriteti Shendetsor Rajonal

Kontakte: Tel: 0672019394 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek stomatolog, Ndihmes mjek stomatolog

Kreditet : 8

Nr i Dosjes :