slogan7-al

7,11,14,18,21 Maj 2016 Tirane / Uorkshop ”Trajnim me mjeke te familjes per Paketen e Kontrollit Mjekesor baze , me fokus sherbimin e laboratorit”

Titulli i aktivitetit: 7,11,14,18,21 Maj 2016 Tirane / Uorkshop ”Trajnim me mjeke te familjes per Paketen e Kontrollit Mjekesor baze , me fokus sherbimin e laboratorit” 

Data e zhvillimit: 7,11,14,18,21 Maj 2016

Vendi i organizimit: Ambjentet e Laboratorit, tek Zogu i ZI

Organizatori/ofruesi: Ministria e Shendetesise dhe Drejtoria e Kujdesit Shendetesor

Kontakte: Tel: 0662078490 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje

Kreditet : 3

Nr i Dosjes:  1537