slogan7-al

13 maj dhe 27 maj 2016 Videoleksion “Strategjite inovative ne fushen e administrimit te barit”, “ Crregullimet e ankthit tek adoleshentet. Avantazhet e Farmakoterapise”, “Aspektet farmakoekonomike te sistemeve shendetesore , skemat dhe sistemet e cmimev

Titulli i aktivitetit: 13 maj dhe 27 maj 2016 Videoleksion “Strategjite inovative ne fushen e administrimit te barit”, “ Crregullimet e ankthit tek adoleshentet. Avantazhet e Farmakoterapise”, “Aspektet farmakoekonomike te sistemeve shendetesore , skemat dhe sistemet e cmimeve te references ne Europe”, “Legjislacioni fiscal per vitin 2016 .

Data e zhvillimit: 13 maj dhe 27 maj 2016

Vendi i organizimit: 13 Telemedicina Tirane (Shkoder, Kukes, Diber, Tropoje, Lezhe, Durres) 27 maj Telemedicina Tirane (Elbasan, Fier, Vlore, Berat, Korce, Gjirokaster, Sarande)

Organizatori/ofruesi: Urdhëri i Farmacistëve të Shqipërisë

Kontakte: Tel: 042264980 , Email : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacist

Kreditet : 4

Nr i Dosjes 1523