slogan7-al

27, 28, 29 maj 2016 Konferencë ” Konferenca e VIII Mjekësore Ndërkombetare në Specialitete ”.

Titulli i aktivitetit: 27, 28, 29 maj 2016 Konferencë ” Konferenca e VIII Mjekësore Ndërkombetare në Specialitete ”. 

Data e zhvillimit: 27, 28, 29 maj 2016

Vendi i organizimit: Hotel Imperial Elbasan dhe FSHMT Elbasan

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike Elbasan, Universiteti “A.Xhuvani” Elbasan, Universiteti Akuiles Itali, Qendra Spitalore " Dr Xhaferr Kongoli" Elbasan

Kontakte: Tel: 0692071095 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.   Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier , Stomatolog, Farmacist

Kreditet : 18

Nr i Dosjes :