slogan7-al

13 prill,25 prill,26 prill 2016 Elbasan, Shkoder,Tirane, “Etika Integriteti dhe Komunikimi Efektiv”.

Titulli i aktivitetit: 13 prill,25 prill,26 prill 2016 Elbasan, Shkoder,Tirane, “Etika Integriteti dhe Komunikimi Efektiv”.

Data e zhvillimit: 13 prill,25 prill,26 prill 2016

Vendi i organizimit: Elbasan, Shkoder, Tirane

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Spitalor i Nenes dhe Femijes

Kontakte: Tel: 0676095777 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: infermierë

Kreditet :  4

Nr i dosjes: 1401