slogan7-al

16 mars 2016 Vlore, 18 dhe 23 mars 2016 Fier, 25 mars Lushnje 2016, “Seminar trajnues i personelit mjekesor (mjek, infermier) lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”.

Titulli i aktivitetit: 16 mars 2016 Vlore, 18 dhe 23 mars 2016 Fier, 25 mars Lushnje 2016, “Seminar trajnues i personelit mjekesor (mjek, infermier) lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”.

Data e zhvillimit: 16 mars 2016 Vlore,18 dhe 23 mars 2016 Fier, 25 mars Lushnje 2016

Vendi i organizimit: Hotel Pavaresia Vlore, Poliklinika Specialiteteve Fier, Poliklinika Specialiteteve Lushnje

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Diabetit në Shqipëri

Kontakte: Tel: 044804342 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier,

Kreditet :  3

Nr. i Dosjes: 1284