slogan7-al

7 maj 2016, Vlore “Mikrobiologji: koncepti i Mic dhe interpretimi i antibiogrames sipas Eucast” .

Titulli i aktivitetit: 7 maj 2016, Vlore “Mikrobiologji: koncepti i Mic dhe interpretimi i antibiogrames sipas Eucast” . 

Data e zhvillimit: 7 maj 2016

Vendi i organizimit: Salla e mbledhjeve DRSH, Vlorë

Organizatori/ofruesi: DRSH, Vlorë Kontakte: Tel: 0692263032 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek Epidemiolog,Higjenist, Mikrobiolog, Infeksioniste, Pediater, Pneumologe, kirurge etj Teknik Laboratori

Kreditet : 3

Nr i dosjes: