slogan7-al

27 maj 2016, Vlore “HPV dhe parandalimi ne shendetin e gruas” .

Titulli i aktivitetit: 27 maj 2016, Vlore “HPV dhe parandalimi ne shendetin e gruas” . 

Data e zhvillimit: 27 maj 2016

Vendi i organizimit: Salla e mbledhjeve DRSH, Vlorë

Organizatori/ofruesi: DRSH, Vlorë

Kontakte: Tel: 0692263032 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek Epidemiolog, Mikrobiolog, Neonatolog, Gjinekolog dhe Obsteter Infermiere Teknik Laboratori

Kreditet :  3

Nr i dosjes: