slogan7-al

6 maj 2016, Vlore “Mjekesia e laboratorit nga paraegzaminimi deri te pergjigjia e analizave” .

Titulli i aktivitetit: 6 maj 2016, Vlore “Mjekesia e laboratorit nga paraegzaminimi deri te pergjigjia e analizave” .

Data e zhvillimit: 6 maj 2016

Vendi i organizimit: Salla e mbledhjeve DRSH, Vlorë

Organizatori/ofruesi: DRSH, Vlorë

Kontakte: Tel: 0692263032 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek Epidemiolog, Mjek laborant dhe mjek familje Teknik Laboratori

Kreditet : 3

Nr i dosjes: 1492