11 mars 2016 Tiranë/ “Ndihma Baze jeteshpetuese (per punonjesit e sherbimit shendetesor) RZM , Perdorimi i DAJ dhe manovrat tek te rriturit, femijet dhe infantet”

Titulli i aktivitetit: 11 mars 2016 Tiranë/ “Ndihma Baze jeteshpetuese (per punonjesit e sherbimit shendetesor) RZM , Perdorimi i DAJ dhe manovrat tek te rriturit, femijet dhe infantet” 

Data e zhvillimit: 11 mars 2016

Vendi i organizimit: Ambjentet e Telemjekesise

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare Urgjence Mjekesore (SHUM)

Kontakte: Tel: 0682165354 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek , Mjek urgjence, Infermier dhe mjek te specialiteteve te urgjences ose mjek te pergjithshem qe punojne ne urgjence

Kreditet : 6

Nr i Dosjes: 1470