27, 28 shkurt dhe 5, 6 e 12 mars 2016 Kavaje /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore.

Titulli i aktivitetit: 27, 28 shkurt dhe 5, 6 e 12 mars 2016 Kavaje /Trajnim.Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore.

Data e zhvillimit: 27, 28 shkurt dhe 5, 6 e 12 mars 2016

Vendi i organizimit: Kavaje Organizatori/ofruesi: Qëndra Vullnetare e Emergjencave Civile

Kontakte: Tel: 355 67 60 90 345 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier, mami ,dentist, farmacist, psikologe

Kreditet :  30

Nr i Dosjes: 1075