slogan7-al

27 shkurt 2016, “Latenti dhe medikamentet".

Titulli i aktivitetit: 27 shkurt 2016, “Latenti dhe medikamentet".

Data e zhvillimit: 27 shkurt 2016

Vendi i organizimit: QSUT Telemedicina Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë, infermierë, menaxherë, farmacistë, shëndet publik

Kreditet :  4

Nr i Dosjes: 777