slogan7-al

28 Qershor 2016, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”.

Titulli i aktivitetit: 28 Qershor 2016, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”.

Data e zhvillimit: 28 Qershor 2016(në vazhdim)

Vendi i organizimit: On Line, Edukim ne distancë

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 694445985 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë, infermierë, menaxherë, dentistë, farmacistë, shëndet publik

Kreditet : 9

Nr i dosjes:  942