slogan7-al

22 shkurt 2016, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”

Titulli i aktivitetit: 22 shkurt 2016, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”.

Data e zhvillimit: 22 shkurt 2016 (në vazhdim)

Vendi i organizimit: On Line, Edukim ne distancë

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë, infermierë, menaxherë, dentistë, farmacistë, shëndet publik

Kreditet : 4

Nr i Dosjes: 737