slogan7-al

12 mars 2016 Tiranë/ “Konferenca e Dyte Kombetare e SHUM . Sfida vazhdon.Protokollet e trajtimit - mjet per standartizimin e kujdesit mjekesor te urgjences”

Titulli i aktivitetit: 12 mars 2016 Tiranë/ “Konferenca e Dyte Kombetare e SHUM . Sfida vazhdon.Protokollet e trajtimit - mjet per standartizimin e kujdesit mjekesor te urgjences” 

Data e zhvillimit: 12 mars 2016

Vendi i organizimit: Hotel Tirana

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare Urgjence Mjekesore (SHUM)

Kontakte: Tel: 0682165354 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek urgjence, mjek te pergjithshem dhe te specialiteteve te ndryshme

Kreditet : 6

Nr i Dosjes:1433