slogan7-al

26-29 Shkurt dhe 4-6 mars 2016Tiranë WORKSHOP: “Ultrasound of Small Parts (Ekografia e thyroide, gjirit e skrotum”

Titulli i aktivitetit: 26-29 Shkurt dhe 4-6 mars 2016Tiranë WORKSHOP: “Ultrasound of Small Parts (Ekografia e thyroide, gjirit e skrotum” 

Data e zhvillimit: 26-29 Shkurt dhe 4-6 mars 2016

Vendi i organizimit: ULTRASOUND DIAGNOSTIC CENTER / Rr. Don Bosko Tiranë

Organizatori/ofruesi: ULTRASOUND DIAGNOSTIC CENTER

Kontakte: Tel:0682214181 / 0694010657 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë endokrinologë, senologë dhe andrologë

Kreditet : 35

Nr i Dosjes : 1448