slogan7-al

13 shkurt 2016 Tirane /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale”

Titulli i aktivitetit: 13 shkurt 2016 Tirane /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 

Data e zhvillimit: 13 shkurt 2016

Vendi i organizimit: Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 0694445985 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke specialist, infermier, farmacist

Kreditet : 4

Nr i dosjes: 1436