slogan7-al

16 janar, 13 shkurt, 13 mars, 16 prill, 15 maj, 4 qershor dhe 25 qershor 2016 Tirane “Trajnim per Infermiere dhe Fizioterapiste” .

Titulli i aktivitetit: 16 janar, 13 shkurt, 13 mars, 16 prill, 15 maj, 4 qershor dhe 25 qershor 2016 Tirane “Trajnim per Infermiere dhe Fizioterapiste” . 

Data e zhvillimit: 16 janar, 13 shkurt, 13 mars, 16 prill, 15 maj, 4 qershor dhe 25 qershor 2016

Vendi i organizimit: Opera della Providenza Madoninna del Grappa

Organizatori/ofruesi: Opera della Providenza Madoninna del Grappa

Kontakte: Tel: 0675297199  e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek fiziater, Fizioterapist, infermiere , mami

Kreditet : 36

Nr i Dosjes : 1419