slogan7-al

12 -13 janar dhe 14 – 15 janar 2016 /Tepelene/Trajnim “Forcimi i kapaciteteve te stafit shendetesor paresor lidhur me Shendetin Seksual e Riprodhues ”

Titulli i aktivitetit: 12 -13 janar dhe 14 – 15 janar 2016 /Tepelene/Trajnim “Forcimi i kapaciteteve te stafit shendetesor paresor lidhur me Shendetin Seksual e Riprodhues ”

Data e zhvillimit: 12 -13 janar dhe 14 – 15 janar 2016

Vendi i organizimit: DSHP Tepelene

Organizatori/ofruesi: DSHP Tepelene

Kontakte: Tel: 0697364630 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek kryesisht familje

Kreditet : 12

Nr i Dosjes 1417