slogan7-al

Gjate 2016 /. “Sherbimet infermierore komunitare dhe ne kushtet e shtepise”

Titulli i aktivitetit: Gjate 2016 , /. “Sherbimet infermierore komunitare dhe ne kushtet e shtepise” 

Data e zhvillimit: Gjate 2016 2016

Vendi i organizimit: ISSAT Tiranë

Organizatori/ofruesi: ISSAT Kontakte: Tel: 0694028922 / 0 42260 035 Adresa: Rr. "Kavajës" , Nd.128, H.10 Tiranë E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermierët e Familjes në Qendrat Shëndetësore të zonave Urbane dhe Rurale. Infermierë të Qendrave spitalore. Studentë të vitit 3 Bachelor të Fakultetit të Infermierisë. Studentë në Master Profesional ose Shkencor, Fakulteti i Infermierisë.

Kreditet : 12

Nr i Dosjes :   1414