slogan7-al

5 Dhjetor 2014 “Identifikimi i barrierrave në Testimin dhe këshillimin për HIV/AIDS.

Titulli i aktivitetit: 5 Dhjetor 2014 “Identifikimi i barrierrave në Testimin dhe këshillimin për HIV/AIDS.

Në Proces Data e zhvillimit: 5 Dhjetor 2014

Vendi i organizimit: DSHP Tiranë

Organizatori/ofruesi: Programi Kombetar i HIV/AIDS

Kontakte: Tel: 0672057682 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, familje, gjinekolog, infeksionist

Kreditet : 5