slogan7-al

12- 13 Dhjetor 2014, Tiranë Trajnim “Farmacisti dhe farmaceutika në ditët e sotme .”

Titulli i aktivitetit: 12- 13 Dhjetor 2014, Tiranë Trajnim “Farmacisti dhe farmaceutika në ditët e sotme .” 

Data e zhvillimit: 12- 13 Dhjetor 2014

Vendi i organizimit: TKOB Tiranë

Organizatori/ofruesi: Urdheri i Farmacisteve te Shqiperisë

Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmacist , Mjekë

Kreditet : 17