slogan7-al

4-5 Dhjetor 2014 Tirane, Konference “Zhvillimi i kapaciteteve te Lidershipit te Traumes dhe Urgjences Mjekesore“.

Titulli i aktivitetit: 4-5 Dhjetor 2014 Tirane, Konference “Zhvillimi i kapaciteteve te Lidershipit te Traumes dhe Urgjences Mjekesore“.

Data e zhvillimit: 4-5 Dhjetor 2014

Vendi i organizimit: Hotel “Tirana” Tiranë

Organizatori/ofruesi: IVeH

Kontakte: Tel: 0672103672 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek Infermier

Kreditet : 8