slogan7-al

22 Nëntor dhe 5, 6 Dhjetor 2014, Elbasan Seminar “Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve shëndetësore të kujdesit shëndetësor parësor “.

Titulli i aktivitetit: 22 Nëntor dhe 5, 6 Dhjetor2014, Elbasan Seminar “Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve shëndetësore të kujdesit shëndetësor parësor “.

Data e zhvillimit: 22 Nëntor dhe 5, 6 Dhjetor 2014

Vendi i organizimit: DSHP Elbasan

Organizatori/ofruesi: Instituti Shqiptar i Shendetit dhe Zhvillimit Shoqeror

Kontakte:Tel: 0672071679 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek , Infermier, Menaxher/Drejtor, Dentist, Farmacist

Kreditet : 21