slogan7-al

4-22 Dhjetor 2014 Tiranë/ Trajnim “Interpretimi i EKG-se dhe Grafise se Kraharorit ne kujdes Primar”

Titulli i aktivitetit: 4-22 Dhjetor 2014 Tiranë/ Trajnim “Interpretimi i EKG-se dhe Grafise se Kraharorit ne kujdes Primar”

Data e zhvillimit: 4-22 Dhjetor 2014

Vendi i organizimit: Qëndra Shëndetësore ABC

Organizatori/ofruesi: Qëndra Shëndëtësore ABC

Kontakte: Tel: 042234105 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe të përgjithshëm

Kreditet : 30