slogan7-al

17-21 Nëntor 2014, Trajnim “Kurs Formimi mbi Metoden MEZIERES”

Titulli i aktivitetit: 17-21 Nëntor 2014, Trajnim “Kurs Formimi mbi Metoden MEZIERES”

Data e zhvillimit:17-21Nëntor 2014 niv I, 19-23 Janar 2015 niv II, 01-05 Qershor 2015 niv III,21-25 Shtator 2015 niv IV

Vendi i organizimit: Qendra e Rehabilitimit dhe mjekesise sportive "Zoja e Këshillit te mirë"

Organizatori/ofruesi:Qendra e Rehabilitimit dhe mjekesise sportive "Zoja e Këshillit te mirë"

Kontakte: Tel: 355 4 2273296  E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:fizioterapist

Kreditet : 119