slogan7-al

24-26 Nëntor 2014, Trajnim “Menaxhimi i programeve depistuese per Kancerin e Qafës sës Mitrës, Kancerin e gjirit, dhe Kancerit Kolorektal”,

Titulli i aktivitetit: 24-26 Nëntor 2014, Trajnim “Menaxhimi i programeve depistuese per Kancerin e Qafës sës Mitrës, Kancerin e gjirit, dhe Kancerit Kolorektal”

Data e zhvillimit:24-26 Nëntor 2014

Vendi i organizimit: ISHP

Organizatori/ofruesi: Instituti i  Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 692182752  E-mail:kkozeta@hotmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: mjek, menaxher

Kreditet : 22