slogan7-al

Nëntor, Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale"

Titulli i aktivitetit: Nëntor, Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale"

Data e zhvillimit: 28 nëntor 2014 Lushnje

Vendi i organizimit: Lushnje, pranë Eldon Park. Kavajë Kucovë Krujë Dibër Përmet

Organizatori/ofruesi: Urdhëri i Infermierit të Shqipërisë

Kontakte:Tel: 0696697739 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 5