slogan7-al

2 nëntor 2014 Tema:”Probleme të rëndësishme të gjendrës së tiroides” pjese e modulit “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike”

Titulli i aktivitetit: 2 nëntor 2014 Tema:”Probleme të rëndësishme të gjendrës së tiroides” pjese e modulit “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike”

Data e zhvillimit: 2 nëntor 2014

Vendi i organizimit: Hotel “Victoria” Tiranë

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 042371693 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek të përgjithshëm të familjes

Kreditet : 4